دستور غذاها
امروز میخوام بهتون یاد بدم چطور باهاش یک وعده غذای خیلی سریع و راحت و لذیذ ایتالیایی درست کنید
سس پستو یکی از سس های خیلی خوشمزه ایتالیاییه که میتونید راحت و سریع درست کنید و خیلی خیلی کاربرد داره.توی انواع پاستا، پیتزا، نوکی، سالاد ها، بروشتا، و.. استفاده میشه.بهتره پستو رو تازه همیشه درست کنید چون وقتی داخل يخچال میره رنگش کمی تیره میشه.پستو رو میتونید هم ساده با ریحان هم همراه گوجه خشک شده درست کنید.
این سس مطلقا ساده و خوشمزه است و بهترین جایگزین برای مایونزه و مخصوصا کسایی که برای سس، روغن زیتون خالی دوست ندارند و اون حالت خامه ای مایونز رو ترجیح میدن. این سس خیلی راحت و سریع درست میشه و کافیه درست قبل از سرو سالاد، داخل یه ظرف مخلوط و روی سالاد، مرغ سوخاری، انواع کتلت، سیبزمینی سرخ کرده، همبرگر و... سرو کنید.میتونید بسته به ذائقهتون ادویه ها یا سبزیجات معطر خشک یا تازه هم بهش اضافه کنید.
خیلی وقت ها میخوایم لازانیا درست کنیم اما ورقه لازانیا نداریم یا جایی زندگی میکنیم که اصلا ورقه لازانیا نمیفروشند! اما درست کردن ورقه لازانیای خونگی خیلی راحت و آسونه و صد درصد خوشمزه تر و تازه تر از نوع کارخونه ای.برای درست کردن این ورقه ها فقط به دو ماده اولیه نیاز دارید، آرد و تخم مرغ! میتونید به ازای هر پیمانه آرد، یک تخم مرغ استفاده کنید. این ورقه ها رو تازه درست و مصرف کنید
پتاتاس براواس یک سبک از پخت سیبزمینی تنوریه که خیلی ترد و خوشمزه است. متنها برای رژیمیتر بودن، من این سیبزمینی رو با روغن خیلی کمتر و داخل فر درست میکنم. در روش معمول پس از خنک شدن اونهارو تو روغن فراوان سرخ میکنند. این سیبزمینی های ترد و خوشمزه ساید دیش خیلی مناسبی هستند یا حتی خالی با سس تند 😋😍
این غذا بدون روغن و خیلی راحت تهیه میشه. میتونید از شب قبل مرینیت کنید و در 15 دقیقه مرغ ها گریل شده و آماده است 😊
کینوا برگر با مایونز خانگی 😍این غذا فقط یک ششم یه همبرگر معمولی، یعنی حدود 300 کالری داره! سریع، راحت، خوشمزه و آبدار!
این فیله سالمون ترد و برشته مرینیت شده با سالاد رفرش کننده ی پرتقالی و سبزیجات طعم دار شده پیشنهاد خوبی برای یک نهار سالم و سبک و سرشار از امگا 3است. این غذا حدود 250 تا 300 کالری داره و برای کسانی که رژیم دارند گزینه خوبیه. همینطور میتونید ماهی رو به جای سرخ کردن، گریل کنید یا داخل فر برای 15 دقیقه تو دمای 180 درجه یا تا زمانی که طلایی بشه بزارید.
ریزوتو یک غذای کلاسیک شمال ایتالیاست که پایه اش برنج ریزوتو ست و میشه با انواع گوشت یا سبزیجات سرو کرد. مهم ترین نکته توی پختن ریزوتو، هم زدن مداوم، صبر و حوصله و رسيدن به مرحله " all dente" است. یعنی وقتی مرکز برنج شروع به شفاف شدن میکنه و وقتی میخورید نه اونقدری نرم باشه که له بشه، نه اونقدر سفت باشه که خیلی زیر دندون بیاد و خام باشه. ریزوتو غذای خوشمزه و لذیذیه و اکثرا به عنوان پیش غذا سرو میشه.