سس پستو یکی از سس های خیلی خوشمزه ایتالیاییه که میتونید راحت و سریع درست کنید و خیلی خیلی کاربرد داره.توی انواع پاستا، پیتزا، نوکی، سالاد ها، بروشتا، و.. استفاده میشه.بهتره پستو رو تازه همیشه درست کنید چون وقتی داخل يخچال میره رنگش کمی تیره میشه.پستو رو میتونید هم ساده با ریحان هم همراه گوجه خشک شده درست کنید.
تخم خرفه یا پاپی سید خواص زیادی داره و سرشار از منیزیم، منگنز، روی و فسفره. همچنین برای رفع خستگی خیلی خوبه و انرژی بخشه. یکی از راه هایی که میتونیم از تخم خرفه استفاده کنیم داخل کیکه که بچه ها هم بتونند بخورن😊 این کیک خیلی آسون و راحت و سالمه و با آرد سبوس یا جو درست میشه.
حالا ما دلمون بستنی میخواد اما نه شیر داریم نه شکر نه تخم مرغ نه موز 😭اما میوه داریم 😂سربه ها خانواده مجزایی از بستنی ها هستند چون به هيچ وجه لبنیات ندارند اما تو دسته بندی دسر های بافت مشابه بستنی میتونند قرار بگیرن.
میخوام بازم براتون انواع بستنی های بدون شکر و لبنیات رو بزارم☺️بستنی برای داشتن اون بافت لطیف و خامه ای، به میزان چربی خاصی نیاز داره. ما میتونیم با فریز و مخلوط کردن میوه های بافت خامه ای، مثل موز در پست قبلی، به بافت مشابهای برسیم. اما اگه کسی موز دوست نداشت چی؟بازم راه هست.
به بستنی های پایه میوهای بدون هرگونه تخم مرغ یا شکر، نایس کریم میگن. این بستنی ها فوقالعاده خوشمزه و نرم و لطیف اند و سریع آماده میشن! بهترین جایگزین برای کسایی که میخوان رژیم بگیرن، یه میانوعده سالم برای بچه ها، و یه گزینه عالی برای کسایی که نمیتونند لبنیات مصرف کنند!این بستنی خیلی جای بازی و تنوع داره، پایهاش استفاده از موز یخ زده است اما شما میتونید هر طعم دیگه ای که دوست داشتید درست کنید! 🤗
این سس مطلقا ساده و خوشمزه است و بهترین جایگزین برای مایونزه و مخصوصا کسایی که برای سس، روغن زیتون خالی دوست ندارند و اون حالت خامه ای مایونز رو ترجیح میدن. این سس خیلی راحت و سریع درست میشه و کافیه درست قبل از سرو سالاد، داخل یه ظرف مخلوط و روی سالاد، مرغ سوخاری، انواع کتلت، سیبزمینی سرخ کرده، همبرگر و... سرو کنید.میتونید بسته به ذائقهتون ادویه ها یا سبزیجات معطر خشک یا تازه هم بهش اضافه کنید.
خیلی وقت ها میخوایم لازانیا درست کنیم اما ورقه لازانیا نداریم یا جایی زندگی میکنیم که اصلا ورقه لازانیا نمیفروشند! اما درست کردن ورقه لازانیای خونگی خیلی راحت و آسونه و صد درصد خوشمزه تر و تازه تر از نوع کارخونه ای.برای درست کردن این ورقه ها فقط به دو ماده اولیه نیاز دارید، آرد و تخم مرغ! میتونید به ازای هر پیمانه آرد، یک تخم مرغ استفاده کنید. این ورقه ها رو تازه درست و مصرف کنید
این یکی از بهترین دستور ها برای کوکی شکلات چیپسیه! تعادل مناسب بین بافت کیکی و نرم، با چربی و شیرینی به اندازه و بی نهایت خوشمزه! اما راز اصلی خاص بودن این کوکی ها، استفاده از کَره قهوهای شده (بِراوند باتر) هست. کَره ای که بعد از آب شدن به رنگ طلایی در میاد، عطر و طعم فراموش نشدنی ای مثل کارامل فندق داره 😋 حتما این کوکی بی نظیر رو امتحان کنید 😍
این کیک عطر و طعم فوقالعاده فراموش نشدنیای داره 😋 مزهای که از رنده ی پوست لیمو به دست میاد، و نرمی فوقالعادهی کیک کَره ای واقعا محشره. حتما این کیک راحت و خوشمزه رو درست کنید.
سلام! من صدف هستم، یک محقق و علاقه مند به آشپزی! از سال 2018 در پیج اینستاگرامم "آشپزی با صدف" شروع به انتشار انواع دستور های متفاوت و نکات کاربردی آشپزی کردم. من آشپزی رو با مطالعه و تجربه یاد گرفتم اما همیشه با چاشنی علم پیش میرم تا به روز ترین و بهینه ترین روش ها رو بتونم یاد بگیرم. من به تاریخچه و پیشینه خیلی علاقه دارم و سعی میکنم اصالت غذا ها رو حفظ کنم. یکی از علایق اصلی من، کیک و شیرینی پزی به شیوه آسان و با مواد سالم تر هست.همچنین، اکثر دستور ها حاوی نکات کامل و دقیق برای اعمال تغییرات و با استفاده از مواد و وسایل در دسترس هستند تا برای همه قابل اجرا باشند.